Magnus Arwenhed

Norrköping, Sverige

Jag heter Magnus och är 45 år. Jag bor i Norrköping, Sverige med närhet till en fantastisk och varierad natur. Mitt jobb som musikproducent är ett skapande och kreativt yrke, men ofta med högt tempo och stress. Tid i skog och mark, vare sig det blir en kort promenad eller en längre tur med övernattning, är mitt sätt att hitta balansen och samla kraft för att möta vardagen. 

Social Media

Q&A Med Magnus

Vilka är dina ord att leva efter/motto?

Begränsa inte dina utmaningar, utmana dina begränsningar.

Var är nästa plats på din travel bucket list och varför?

På min travel bucket list finns det mycket kvar att bocka av, men högt upp på listan ligger en ensamvandring i Sarek, Lappland då det är en fantastisk plats i vårt vackra land jag ännu inte haft möjlighet att uppleva.

Vad är ditt enda föremål du skulle ta med till en öde ö?

Mitt enda föremål jag skulle ta med till en öde ö är givetvis en kniv.

Om du fick välja att göra vad som helst för en dag, vad skulle det vara?

Om jag fick välja att göra vad som helst för en dag så skulle jag vara själv i skogen, utan några måsten eller tider att passa. Ligga på en renfäll framför en brasa och lyssna på naturen medans jag väntar på att kaffet ska bli klart.

Vad är din relation till naturen?

Sedan så länge jag kan minnas har jag trivts ute i naturen och drivits av en nyfikenhet och upptäckarglädje. Med en mor som var scoutledare och en far som helst spenderade all sin tid i skog och mark, har jag växt upp utomhus och det har skänkt en känsla av samhörighet och trygghet med naturen. Jag försöker ta mig ut i skog och mark på olika aktiviteter så ofta jag kan, själv eller i sällskap med familj och vänner. När jag är ute brukar jag oftast göra upp en eld och koka kaffe och bara njuta av lugnet. I övrig tältar jag gärna, lagar mat i skogen, paddlar och vandrar. 

×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)