mars 18, 2022 1 min läsning

Nygammalt samarbete Roselli x Kasperi 

På Roselli tror vi att de saker vi producerar ska hålla under en livstid. One knife for life. 2020 inledde vi samtal med Kasperi – en finsk tillverkare av handgjorda läderväskor. Vi upptäckte att vi delade samma värderingar om att konsumera mindre och köpa bättre och denna insikt ledde till det populära samarbetet Explorer set.

Roselli och Kasperi har samarbetat igen för att skapa Explorer Set Mk II. Den mycket efterfrågade reprisen inkluderar nu den nya Kasperi Puukko handgjord av Roselli, en variant av den typiska finska brukskniven "puuko". Med Kasperi x Roselli Explorer Set Mk II är du förberedd för ett liv både på och utanför asfaltsvägarna.

Alla produkter vi skapar på Roselli och Kasperi är unika på sitt sätt, men då och då dyker det upp något riktigt exklusivt. Explorer-setet Mk II är en av dessa produkter och produceras endast i 20 exemplar, varav 10 finns tillgängliga hos oss. 


Kasperi x Roselli Explorer Set Mk II innehåller:

1. Kasperi Fold Top-ryggsäck av läder från vitsvanshjort med två remmar för att fästa yxan.

2. Kasperi Puukko 4" kniv tillverkad av Roselli, med handtag i betsad masurbjörk och specialtillverkat knivfodral av Kasperi.

3. Rosellis traditionella yxa med kort handtag av betsad masurbjörk och specialtillverkat yxfodral av Kasperi.

4. Roselli eldstål med handtag i betsad masurbjörk och specialtillverkat fodral av Kasperi.


Upptäck 
Kasperi x Roselli Explorer Set Mk II här.


×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)