Garanti

Varje ny kniv och yxa från Roselli Oy täcks av en livstidsgaranti.

 

Bladet, spetsen och eggen är delar av en kniv/yxa som normalt utsätts för slitage. Dessa delar täcks inte av vår livstidsgaranti om det inte är uppenbart att skadan härstammar från en defekt i material eller skada som uppstått under tillverkningen. Roselli Oy kommer endast att reparera eller byta ut produkter som vi anser har någon av dessa defekter. Livstidsgarantin utesluter skador som orsakats av missbruk, oaktsamt användande, olycka, självreparation, skador på grund av “batoning” (vedklyvning med kniv), manipulering eller demontering.

 

Om kniven eller yxan är defekt när det gäller material eller tillverkning kommer vi att reparera den gratis eller ersätta den med en identisk produkt till ett motsvarande värde om modellen har utgått.

 

Ett brett utbud av våra produkter består av organiska material och handgjorda delar, till exempel trähandtag eller läderfodral. Kunden är därför medveten om att mindre avvikelser mellan den levererade produkten och den produkt som visas på webbplatsen kan uppstå. Sådana avvikelser täcks inte av vår livstidsgaranti om inte produkten uppenbarligen är felaktigt tillverkad.

 

Om livstidsgarantin träder in kommer Roselli Oy att betala fraktkostnaden när du förses med en ny produkt. Livstidsgarantin ger inte rätt till återbetalning.

 

 

×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)