februari 07, 2024 1 min läsning

På Roselli har vi alltid drivits av en passion för hantverk och en förpliktelse att skapa exceptionella knivar. Vår resa har präglats av innovation, engagemang och exklusiva samarbeten. Idag är vi glada att dela den anmärkningsvärda historien bakom vår första slöjdkniv, ett mästerverk skapat i samarbete med mästaren i snideri, Markus Braumann.

Sammarbete med Markus Braumann
När det gäller hantverk och täljning är Markus Braumann en sann mästare. Med en rik erfarenhet och en konstnärlig talang som fångar uppmärksamheten var Markus det självklara valet för vårt samarbete. Tillsammans påbörjade vi en resa för att designa en slöjdkniv som inte bara skulle uppfylla de höga standarderna för professionella täljare och hantverkare utan också återspegla essensen av Rosellis åtagande för kvalitet.Processen av design och ritning
Hjärtat i varje enastående kniv ligger i dess design, och vår slöjdkniv är inget undantag. Markus Braumann bidrog med sin expertis, skissande och förfinande av designen. Processen var en sann mötesplats för tankar, där Markus konstnärliga vision smidigt sammanflätades med Rosellis åtagande för funktionalitet.
Hantverk när det är som bäst.
Våra skickliga knivmakare gav liv åt Markus och våra skisser, och skapade designen till ett funktionellt mästerverk. Högkvalitativa material och expertis inom hantverk resulterade i en slöjdkniv som presterar med precision.Resultatet
Efter månader av samarbetsinsatser, flera designiterationer och dedikerat hantverk är vi glada att introducera Rosellis första slöjdkniv. Det är ett vittnesmål om Markus Braumanns konstnärlighet och Rosellis engagemang. 

Resan från koncept till skapelse har varit en kärleksfull arbetsinsats, och vi är glada att äntligen få dela med oss av vår första slöjdkniv med dig.


×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)