april 29, 2024 2 min läsning

Är du redo att ge dig ut på en extraordinär friluftsresa? Med sommaren i full gång är det dags att växla upp och få ut det mesta av din tid ute i naturen. På Roselli är vi här för att inspirera och utrusta dig för oförglömliga upplevelser inom bushcraft, fiske, camping och vandring. Låt oss dyka in i den spännande världen av outdoor och upptäck den perfekta Roselli-utrustningen för varje äventyr.

Bushcraft: Bemästra konsten att överleva

När det kommer till bushcrafting har Roselli verktygen för att förbättra dina färdigheter och säkerställa din överlevnad i vildmarken. Vår yxa med kort skaft är din pålitliga följeslagare för att hugga ved och forma din campingplats. Dens vackra hantverk, balans och kontroll gör den till ett måste för alla bushcrafters. Kombinera den med Roselli Carpenter knife, fulltånge –ett hållbart verktyg för att förskaffa sig ved, bygga skydd och laga mat. Med dessa exceptionella verktyg kommer du att övervinna alla överlevnadsutmaningar som kommer i din väg denna sommar.


Rosellis finska handhjorda friluftsyxa


Rosellis finska handgjorda friluftskniv i fulltånge

 

Fiske: Rulla in oförglömliga stunder

Upplev lugnet en sommarmorgon vid vattnet med Rosellis Small fish knife. Det knivskarpa bladet och det bekväma greppet på denna fiskekniv gör den enkel att filéa och rengöra, medan vårat diamantbryne håller din kniv vass under alla dina fiskeäventyr. Med dessa verktyg skapar du aptitretande måltider som hyllar naturens smaker.

För större fisk:


Rosellis finska handgjordas fiskekniv

 

Camping: Omfamna naturens skönhet

Fly ditt urbana liv och återförenas med naturen genom camping. Roselli erbjuder den perfekta utrustningen för alla dina campingäventyr. Rosellis Hunting knife fulltånge, är ditt bästa verktyg för att klyva mindre ved, laga mat och skapa camping utrustning. Dens traditionella design och förstklassiga material garanterar tillförlitlighet och livslängd. För vardagliga campinguppgifter glänser Carpenter knife extra mycket. Dess design och kolstålsblad gör den bekväm att bära och levererar exceptionell skärprestanda. Med dessa Roselli-knivar vid din sida kommer du att vara fullt utrustad för att omfamna sommarens campingupplevelse.


Rosellis finska handgjorda jaktkniv i fulltångeblad

 

Vandring: Upptäck gömda skatter

Ta på dig vandringskängorna och ge dig ut på hisnande resor genom fantastiska landskap. Rosellis utrustning är designad för att optimera dina vandringsäventyr. Rosellis Bear Claw knife tacklar banbrytande och matlagning med lätthet. Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den till ett perfekt komplement att ta med dig på din vandring. Och glöm inte vår Heimo 4" Bushcraft edition, designad för att ta dig an alla dina äventyr och utmaningar i vildmarken.


Rosellis finska handgjorde fickkniv


Rosellis finska handgjorda bushcraftkniv med fulltångeblad

 

Även de små drömmer om stora äventyr:

Sommaren är den perfekta tiden att skapa bestående minnen med dina nära och kära, oavsett ålder! Rosellis Little Carpenter knife är speciellt framtagen för nybörjare, scouter och unga friluftsentusiaster. Designad med säkerhet i åtanke, den här lilla kniven har en trubbig spets, vilket garanterar en säker upplevelse, medan dess vassa egg utmärker sig när det gäller att snida och ta itu med komplicerade träutmaningar. Allt eftersom användarens färdigheter utvecklas kan spetsen gradvis skärpas för att förbättra skärprecisionen.


Rosellis lilla scoutkniv

 

På Roselli är vi inte bara ett varumärke; vi är ett levande gemenskap av friluftsentusiaster. Följ oss på Instagram och gå med i vår växande community av Roselli-inspiratörer. Dela dina sommareskapader genom att tagga #oneknifeforlife, och låt oss inspirera varandra att skapa varaktiga minnen i naturen!

Ha en fantastisk sommar! 

Utforska Rosellis kollektion av handgjorda knivar & yxor >


×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)