oktober 12, 2023 2 min läsning

Juho 1 – Det ultimata äventyrsverktyget för naturen

Vi på Roselli är passionerade över att skapa produkter som är mer än bara verktyg - de är era lojala följeslagare ute i naturen. Med stolthet introducerar vi Juho 1 Kniven, som bär på vår hantverksskicklighet, vår kärlek till äventyr och vårt åtagande för hållbarhet. 


Kraftfull och oslagbar

Varje exemplar är unikt och handgjort av vår skicklige smed Juho som ligger bakom skapandet av våra fantastiska Damaskusknivar. Med endast 6 exemplar, alla numrerade blir den även ett perfekt samlarobjekt.

Tillverkad med 3 lager av vårt premium-kolstål gör den till både en visuell njutning och ett pålitlig multiverktyg. Den är kraftfull nog att hantera de mest krävande uppgifterna ute i vildmarken samtidigt som den är försedd med en skönhet som fascinerar.

Juho 1: Exklusiv handgjord finsk friluftskniv av kolstål

Hållbarhet i centrum

Vi bryr oss om vår planet och arbetar ständigt för att minimera vår miljöpåverkan. Juho 1 Kniven är tillverkad av material med noggrant utvalda råvaror och med en design som strävar efter långvarig användning. Vi är stolta över att bidra till en mer hållbar framtid. 


Roselli – Kvalitet & hantverk

Vi på Roselli har alltid hållit fast vid vårt engagemang i att producera kvalitativa hantverk. Vår historia är djupt förankrad i övertygelsen att excellens inte kan påskyndas eller massproduceras.

Istället ägnar vi oss åt konsten att tillverka var och en av våra produkter för hand, med omsorg, rätt material, precision och ett skarpt öga för detaljer. 


Utforska naturen med förtroende

Med Juho 1 Kniven vid din sida kan du utforska naturen med förtroende. Dess robusta konstruktion och komfortabla handtag gör det till det ultimata verktyget för vandrare, jägare, fiskare och äventyrare.

Säkra din egen Juho 1 Kniv och gå med oss på en resa av äventyr, hantverk och hållbarhet. Vi är glada över att ha dig med i vår gemenskap!

Säkra din Juho 1 Kniv nu>

 


×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)