Roselli gåvoguide för kocken, vandraren och jägaren

Roselli gåvoguide, allt du behöver veta!

Vår gåvoguide, allt du behöver veta!

Vi förstår hur svårt det kan vara att välja och köpa rätt gåva till en speciell person. Vi vet också att det kan vara förvirrande att välja rätt #oneknifeforlife när alla tycks se likadana ut. Vid det här laget ger många självklart upp, men misströsta inte! Vi har fyllt detta blogginlägg med allt du kan tänkas behöva veta när du ska köpa en kniv eller yxa.

 

Vad rekommenderar vi?

En trogen kniv är inte bara ett nödvändigt multiverktyg när du vistas ute i naturen. Det är även en trygghetsfaktor eftersom du utan problem kan förbereda mat, göra upp eld, sätta läger och vara förberedd för oväntade utmaningar.

Vi har presenter för kniventusiaster som föredrar silverdetaljer och gediget hantverk av renhorn. Knivar och yxor för både nybörjare och rutinerade friluftsmänniskor, samt köksknivar för den mest krävande av dem alla: kocken. 

Vi har många knivar och yxor som gör sig till trogna följeslagare för livet — men hur vet du vilken du ska välja? Nedan ser du vilka vi rekommenderar beroende på vem som ska använda dem och var.

För att vara säker på att du väljer rätt modell kan du även läsa vårt andra blogginlägg; Vilken kniv ska jag välja? Där förklarar vi ännu djupare om vilka knivar eller yxor du bör använda till särskilda arbetsuppgifter.

 

Handgjorda presentaskar av tjärat trä

Ge bort en Roselli på ett unikt och uppskattat sätt med våra handgjorda presentaskar. Vi har presentaskar för både knivar, yxor och köksknivar. Våra presentaskar är tillverkade av tjärat trä, vilket inte bara ger den rustika känslan du letar efter, utan också den distinkta doften av en utomhus eld i skogen. Doften av en handgjord Roselli som är skapad för en livstid av äventyr.

Om du har en speciell begäran, kan vi också tillverka och skräddarsy en presentask efter dina önskemål.

 

Fortfarande osäker?

Om du ännu inte är säker på vilken kniv eller yxa du ska ge bort kan du alltid ge någon möjligheten att välja sin egen #oneknifeforlife med våra presentkortVi lovar att det är minst lika uppskattat att få välja en Roselli på egen hand.

Våra presentkort levereras via e-post och innehåller instruktioner för att lösa in dem i kassan. Det går även att skriva ut eller vidarebefordra presentkortet.

Du kan också kontakta oss på info@roselli.fi om du vill ha vidare vägledning och råd. Se oss som din personliga shopper. Vi känner våra produkter bättre än någon annan och kan försäkra dig om att kniven eller yxan som du tillslut väljer, kommer att bli en uppskattad present.

 

Psst! Visste du att man inkluderar ett mynt när man ger bort en kniv?

Enligt vidskepelse kommer en kniv som presenteras som en gåva att bryta vänskapen mellan givaren och mottagaren. Vägen runt detta är att enkelt fästa en slant (eller ett mynt av symboliskt värde) med kniven. Myntet måste tas bort och returneras till givaren som en form av symbolisk betalning.

 

Tillbaka till Roselli bloggen

 

Tillbaka till blogg