maj 31, 2021 2 min läsning

Vi introducerar - Vårt Roselli Refurbished Program

Konsten att motstå konsumtion. Vi påstår inte att vi räddar världen, men vi är icke desto mindre ändå stolta över att presentera vårt Roselli Refurbished Program där du kan ge nytt liv till din kniv.

Vårt mål med Roselli Refurbished program är att försöka göra gott tillsammans för kommande generationer. För bra redskap är menade att användas under en lång tid. Kanske vårt initiativ kan inspirera dig att förbättra din hållbarhet på något sätt, och det räcker för oss. Många bäckar små, visst?


Varför skapade vi detta initiativ?

En välgjord kniv är skapad för en livstid av äventyr. Den är inte skapad för att ligga och skräpa i en byrålåda. Den vill mer. Den behöver komma ut. Få saker gjorda. En Roselli kniv vill bli utmanad och dra sin del av lasset. Den vill vandra i bergen. Flå en hjort. Hugga ved.

Det är därför du nu har möjlighet att ge din Roselli nytt liv genom att sälja den vidare i vårt Roselli Refurbished program. Vi förstår att ingen är helt immun mot nya prylar när man möter livets många oförutsägbara förändringar. Så vi gjorde det enkelt för dig att ersätta din Roselli med en ny, utan för stor negativ miljöpåverkan.

Intresserad av att sälja din Roselli eller köpa en vintage kniv? Se mer här! 

 

Rosellis knivblad

 

Hur fungerar det?

Allt du behöver göra är att skicka din Roselli till oss. Vi kommer att reparera den, förfina den och göra den så gott som ny, redo att återvinnas och säljas vidare i vårt Roselli Refurbished program. Som tack får du ett presentkort med överenskommet värde för din återvunna Roselli.

Du har nu lämnat över din Roselli och gjort det möjligt för någon annan att köpa sin egen #oneknifeforlife. Vårt mål med Roselli Refurbished program är att försöka göra gott tillsammans för kommande generationer. För bra redskap är menade att användas under en lång tid. Besök vår Roselli Refurbished shop här!

 

Tillbaka till Roselli bloggen

 


×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)