oktober 05, 2021 2 min läsning

Vill du gravera din kniv eller yxa?

Vill du bevara ett minne eller skräddarsy en gåva genom att gravera en Roselli? En graverad kniv eller yxa är en väldigt uppskattad present för många tillfällen eftersom de kan ha olika betydelser och meningar. Kanske denna Roselli kniv kommer fortsätta att bli ett arvegods inom familjen? Eller så kanske en yxa blir en unik födelsedagspresent till en god vän?

 

Graverar vi knivar och yxor?

Självklart! Det kostar heller inte någonting att gravera din Roselli. För att kunna göra din Roselli unik och personlig erbjuder vi gratis gravering på alla våra knivar och yxor. Om du vill gravera en Roselli skriver du helt enkelt in din gravyr i rutan innan du lägger till produkten i kundkorgen. Se bild nedan. Obs! Vi graverar enbart knivbladet och yxhuvudet, inte träskaften. 

 

 

Varje gravering är handgjord

Varje gravering är handgjord och verktyget vi använder är en liten diamantborr. ”Det är konstigt eftersom jag har dålig handskrift på papper, det är oläsligt. Men när jag graverar har jag en väldigt exakt och stadig hand. Vi har skämtat en del om det.” — Kari, en av få som graverar din Roselli.

Gravyrets historia kan spåras så långt tillbaka som romartiden och är en teknik som kräver mycket skicklighet och tålamod. Det krävs mycket övning och en stadig hand för att gravera din Roselli. I filmen nedan kan du se hur vi graverar alla dina knivar och axlar.

 

 

Vad kan jag gravera på min Roselli?

När du har bestämt dig för att gravera din Roselli kommer det svåraste valet. Vad ska du gravera in? De vanligaste förfrågningarna vi får är namn men också datum eller årsdagar för att markera en speciell person eller händelse i livet. Observera, vi graverar endast utefter västerländska tecken (A-Ö) och siffror (1-10), siffror och inte särskilda symboler.


Om du har ytterligare frågor om hur vi graverar eller har en speciell förfrågan, tveka inte att kontakta oss på info@roselli.fi, vi hjälper dig mer än gärna.
 

 

Tillbaka till Roselli bloggen

 


×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)