Andi

Bayern, Tyskland

Jag är Andi, 27 år gammal från Bayern, Tyskland. Jag är gift och har en ettårig liten dotter. Jag är en ödmjuk familjeman som älskar att tillbringa så mycket tid som möjligt i skogen och lära mig om allt vad naturen har att erbjuda. Jag arbetar inom en stor mediekoncern men undervisar också barn och vuxna inom bushcraft, utomhusmatlagning och eldstartningsfärdigheter. Men naturligtvis skulle jag i framtiden vilja arbeta så mycket som möjligt ute i naturen.

Social Media

Q&A med Andi

Vad uppskattar du mest med Tysklands natur?

Jag avgudar de olika landskapen som finns i Bayern, med vidsträckta berg, pittoreska sjöar och förtrollande natur som bidrar till regionens naturliga skönhet.

Har du några ord att leva efter/motto?

Om jag ska vara ärlig, nej. Men jag försöker vara den bästa versionen av mig själv varje dag.

Vilket land önskar du att besöka, och varför?

Det finns så många! Sverige, Finland, Norge, Kanada, Alaska.. listan kan fortsätta. Jag har en djup uppskattning för länder där naturen förblir otämjd, fri från överdriven mänsklig inblandning.

Hur "värnar" du om miljön i ditt hem? Några tips att dela med sig av?

Det bästa sättet är att hitta din egen koppling till naturen, inte bara göra vad andra uppmanar dig om. Hitta din egen koppling till naturen och så småningom kommer du att veta vad du ska göra för att göra en positiv påverkan.

Vad är din relation till naturen?

Jag har tillbringat hela mitt liv i naturen. Som barn följde jag alltid med mina föräldrar ut i skogen och engagerade mig i att lära mig att laga traditionell mat över öppen eld. Min pappa, en sann naturentusiast, introducerade mig för vandring och bushcraft, vilket la grunden till min djupa uppskattning av naturen.

För närvarande involverar mina huvudsakliga sysselsättningar inom natur bushcrafting och kulinariska äventyr. När jag blickar framåt strävar jag efter att få en jaktlicens, och i år är även början på min resa mot att skaffa fisklicens. Besök gärna min kanal där jag delar mina ögonblick genom fotografering och video.

×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)