Jin Bum Choi "Lama"

Seoul, Republiken Korea

Mitt namn är Lama, jag fyllde nyligen 33 och bor i Seoul, Sydkorea. Jag har arbetat 8 år inom ETS (Emission Trading Scheme) som är inom miljöledning. På fritiden är jag ute i skog och vildmark och campar ofta på helgerna. Att ägna mig åt utomhusaktiviteter är ett sätt för mig att tillbaka få mitt humör och energi.
 

Website
Bushcraft Visual

Social Media

Q&A with Lama

Motto att leva efter?

Mitt livs motto är Carpe Diem. Jag försöker leva ett lyckligt liv samtidigt som jag gör det jag älskar.

Om du kunde vara ett djur, vilket hade du varit?

Jag skulle vilja säga att det är en lama. På grund av mitt Instagram namn lamacamper kallar folk mig lama och taggar mig även ofta i lamabilder. Det är ett mystiskt och sött djur, så jag klagar inte.

Om du bara kunde äta en måltid för resten av ditt liv, vad skulle det vara?

Jag gillar verkligen ramen, jag tar alltid med mig ramen när jag går ut och campar, och jag skulle vilja säga att Koreansk ramen är den bästa.

Vilken plats vill du resa till härnäst?

Jag vill resa till Skandinavien där historien bakom Roselli även kom till, naturen är så vacker. Jag tror även att det är en fantastisk natur för bushcraft. Jag hade gärna velat resa dit inom en snar framtid.

Vad är din relation till naturen?

När jag var ung gick jag alltid på vandring och campade med mina föräldrar. När jag blev äldre började jag campa med mina vänner och fick då återuppleva många av dessa underbara barndomsminnen. Efter år av att bo och arbeta i en stadsmiljö tror jag att min vilja att komma ut och vila i naturen har vuxit sig starkare. Lyckan över att komma ut och campa får mig alltid att längta till helgen. Under åren har jag campat, utfört mycket bushcraft och backpackat, och det är dessa saker som gör mig glad. Att minnas dessa ögonblick ledde även till ett stort intresse för fotografi. Jag ser fram emot att få ett ännu rikare och gladare friluftsliv med Roselli i framtiden.

{
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)