Joel Henrysson

Helsingborg, Sverige

Mitt namn är Joel och är en jaktgalen 28 åring med stort intresse för allt vad gäller djur och natur. Vare sig det gäller viltvård, svampplockning eller jakt. Till vardags arbetar jag inom e-handel och på min fritid hittar ni mig oftast i skogen med min sambo och någon av familjens hundar. Jag är uppvuxen med en jakttokig pappa och har varit med ute i skogen sedan innan jag kunde gå. Något jag idag är väldigt tacksam för då jakten gett oss en väldigt fin relation och gemenskap. Att vara ute i skogen har fallit sig väldigt naturligt för hela familjen och är idag något som verkligen ger mig lugn i själen och hjälper mig att slappna av. 

Social Media

Q&A med Joel

Finns det något om dig som vi aldrig skulle tro?

Jag har opererat mina höfter närmre ett tiotal gånger, och fick som väldigt liten domen att jag skulle spendera livet i rullstol. Det klarade jag som tur är mig utan, och har idag inga besvär alls.

Vilken glass symboliserar dig?

En glass som symboliserar mig är Piggelin. Glad och sprallig med mycket barnasinne kvar, på gott och ont!

Vart vill du resa härnäst, och varför?

Nya Zeeland har länge varit en dröm för mig, främst tack vare dess natur och möjlighet till otroliga jakt och fiskeupplevelser. 

Vad motiverar dig?

Något som alltid motiverat mig att utvecklas är att ha varit väldigt ung inom en hobby och arbetsposition. Ofta kan man bli väldigt misstrodd initialt, just på grund av min ringa ålder. Att kunna bevisa att åldern inte är ett avgörande faktum för vare sig kunskap eller driv, det är något som alltid fått mig att vilja lägga i en extra växel!

Vad är din relation till naturen?

Naturen har alltid legat mig nära till hands. Mitt intresse för natur började med fiske, jag kunde fiska i timmar utan att tröttna och på familjens semestrar med husvagnen var alltid mitt krav att det skulle vara nära intill vatten.

Med senare tid övergick detta intresse mer och mer till jakt. Med en jaktintresserad pappa så var detta nog med facit i hand helt oundvikligt. Nu sker besöken i naturen oftast i samband med jakt, antingen ensam i form av smyg eller vakjakt, eller i sällskap av min pappa och familjens hundar i form av drevjakt. Den senaste tiden har jag även fått en del sällskap av min sambo Lina vilket alltid är lika uppskattat. Att få dela med sig av ens huvudintresse med sina nära är verkligen något alldeles extra!

×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)