Pedro Sariñana

Kanada

Jag heter Pedro och bor i Kanada. Jag är 35 år gammal och jag äger en Golf driving range i staden. Jag skulle beskriva mig själv som en mexikansk utomhusentusiast, naturälskare och blivande skogsboende; därför håller jag på att utveckla mina kunskaper kring bushcraft och överlevnad ute i vildmarken. Jag älskar att tälta, vandra (helst i kallt väder) och skapa det jag kan för hand.


Aktiviteter
Bushcraft, Vandring & Utforskare

Website
bushcraftology.com

Social Media

Q&A med Pedro

Vad motiverar dig?

Att gå ut i naturen och utforska vad den har att erbjuda. Lära mig nya saker för att en dag kunna flytta från staden ut till landet.

Vilken plats vill du resa till härnäst?

Jag skulle vilja resa till nordliga breddgrader! Det skulle nog vara Alaska eller Svalbard för att kunna se isbjörnarna.

Vad är viktigt för dig?

Det är viktigt för mig att någon gång få leva mitt ute i ingenstans med min fru och våra hundar. I en liten stuga i skogen, med egen fruktträdgård och frigående djur.

3 tips från Pedro:

1. Se alltid till att dina knivar är vassa och väl omhändertagna.

2. Planera inte för mycket, ibland är det roligare att försöka vara spontan!

3. Res eller försök upptäcka din omgivning så ofta du kan, även om det bara är en dagsutflykt.

Vad är din relation till naturen?

Jag har spenderat mycket tid i vildmarken, ända sedan jag var liten. Jag hade möjlighet till det eftersom mina föräldrar ägde en ranch cirka 1,5 timme utanför Mexico City som vi åkte till varje helg.


Jag brukade älska att springa runt i den närmaste skogen, utforska, skapa saker, jag var alltid i kontakt med naturen och djuren. Numera älskar jag att resa och spenderar en stor del av min tid med att utforska andra länders natur.

×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)
×

Välj land

North America

United States (USD)

Don't see your country yet?

Global Webshop (EUR)