När det gäller köksknivar gör bladets material all skillnad. På Roselli är vi stolta över att tillverka knivar med Ultra High Carbon (UHC)-stål, ett material som står i en klass för sig. Men vad är det egentligen som gör UHC-stål så speciellt, och varför bör du överväga det för ditt kök? Låt oss utforska de enastående fördelarna som skiljer Rosellis UHC-stål från mängden.
UHC-stål i köksknivar: Varför välja detta unika bladmaterial?
-
Knivbladsolja / Cameliaolja
Ordinarie pris 219 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 219 kr -
Lack, kokt linfröolja
Ordinarie pris 125 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 125 kr -
Diamantbryne, dubbelsidigt
Ordinarie pris 353 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 353 kr
Upptäck våra köksknivar i UHC
-
Gyuto Chef knife, UHC
Ordinarie pris 3 955 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 3 955 kr -
Santoku knife, UHC
Ordinarie pris 3 550 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 3 550 kr -
Allround knife, UHC
Ordinarie pris 2 480 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 2 480 kr -
Steak knife set
Ordinarie pris 2 730 krOrdinarie prisEnhetspris perFörsäljningspris 2 730 kr





