När det gäller precision, hållbarhet och hantverksskicklighet har Roselli kockknivar skapat sig en särskild plats i matlagningsvärlden. Men vad är det egentligen som gör dem så speciella? Varför väljer både professionella kockar och passionerade hemmakockar Roselli-knivar i sina kök? Vi pratade med kulinariska experter och samlade in förstahandsupplevelser för att avslöja magin bakom dessa exceptionella köksverktyg.

Roselli kockknivar: Kockarnas favorit
Feedback från kökets frontlinje
Markus Eriksson, souschef med specialisering inom skandinavisk matlagning, berättar:
”Det som särskiljer Roselli är konsekvensen. Jag vet att jag kan lita på knivens skärpa och hållbarhet varje dag. Det är inte bara ett verktyg – det är en partner i min matlagning.”
Entusiastiska hemmakocken instämmer. Linda Järvinen, en hängiven hemmakock, säger:
”Att byta till en Roselli-kniv förändrade min matlagning. Det handlar inte bara om att skära – det handlar om precisionen och självförtroendet jag får vid varje snitt.”
Upptäck våra Ultra High Carbon (UHC) stålsknivar
-
Gyuto Chef knife, UHC
Ordinarie pris 3 985 krOrdinarie prisEnhetspris per -
Santoku knife, UHC
Ordinarie pris 3 741 krOrdinarie prisEnhetspris per -
Allround knife, UHC
Ordinarie pris 2 497 krOrdinarie prisEnhetspris per -
Steak knife set
Ordinarie pris 2 850 krOrdinarie prisEnhetspris per
Upptäck våra premium kolstålsknivar
-
Gyuto Chef knife
Ordinarie pris 3 325 krOrdinarie prisEnhetspris per -
Santoku knife
Ordinarie pris 3 040 krOrdinarie prisEnhetspris per -
Allround knife
Ordinarie pris 2 125 krOrdinarie prisEnhetspris per -
Small chef knife
Ordinarie pris 1 995 krOrdinarie prisEnhetspris per